Friday, October 12, 2007

1 mesec

Danes ima najin Jaka točno en mesec.

Sploh ne vem kam je šel čas, september mi kar manjka. Lagala bi če bi rekla da ni naporno in da je težje kot sem si lahko sploh predstavljala. Pa ni naporen otrok ampak ko ga pa začnejo matrat krčki in prebava in začne neutolažljivo jokat se meni sesuva svet, ker mi je tako hudo ga gledat ko trpi. In takrat priznam jokava oba. On od bolečine, jaz pa zato ker ne vem kaj narest.
Lahko se le zahvalim za moža, ki mi res pomaga in kljub temu da mora zjutraj vstat dežura ponoči če jaz ne zmorem več.
Hvala Piki :).

4 comments:

Ula said...

oo madona, že en mesec!!! Kam gre čas!!??

drgače pa Jakec vsee najboljšee za lepo preživet prvi mesec na svetu ... ne mamice jezit s krči, ker vidš kako se sekira ... za to je puberteta :D

Dejzi said...

Že ne mesec?!? Madonca pa kam gre ta čas no.
Mami zmoreš, vem pa da je na začetku tko svinsko težko, sploh ko so krčki. Mi smo pri Raulu tudi skupinsko jokal, pa ga masiral, pa nosil sem pa tja, pa uspaval,.. ja ni da ni. Amapak ok, nas je bilo več in se je mami lahko vsaj malo spočila če drugega ne. Ko bi mu tko rad pomagal, pa mu ne znaš : in ne moreš, ker krčke pač "more" dat skoz. Nekateri imajo to srečo in jih nimajo. Upam, da čim prej minejo ;)

krfjolca said...

Tudi jaz držim pesti, da gredo tile krči čimprej mimo. Mene še zdaj strese, ko se spomnim, kako je bilo grozno. Prvi trije meseci so se mi vlekli ko kurja čreva, pa izčrpana sva bila oba do konca. Potem je bilo pa super in smo stari 11 mesecev "dok si reko keks". Še zdaj me spravi ob živce kdaj s svojim jokom, ampak ni primerjave med jokom iz trme in jokom iz bolečine, ko res lahko samo še sam jokaš zraven, ker mu ne moreš pomagati. Bo minilo, brez skrbi.

Priporočam pa, da ga kdaj tudi pustita za uro, dve pri kaki babici in se malo zrelaksirata. Že če greš na sprehod za 15 minut brez otroka, fuuuul pomaga. Jaz sem ful hvaležna mojim, da so ga kdaj vzeli, če ne bi pomojem pristala na kakih pomirjevalih :/

Pomaranča said...

Res gre hitro čas :S noro!
Jakec, vse najbojše za 1 mesec in 3 dni :)